Contact

Kennismaken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Word meteen geholpen

  Kennis van zaken én aandacht voor mensen

  Mogen wij je helpen?

  Grondige marktkennis, een landelijk netwerk, integer advies en een optimale prijs zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. Waar wij ons in willen onderscheiden is aandacht voor mensen.
  Laat u helpen door ons team

  Verkoop

  Zorgeloos je woning verkopen tegen de hoogst haalbare prijs? Onze full service verkoopbegeleiding geeft rust, zekerheid en resultaat. Met onderscheidende initiatieven gaan we proactief op zoek naar kopers binnen én buiten de regio.
  Verkoop

  Aankoop

  Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Onze aankoopbegeleiding bespaart tijd en geld en voorkomt narigheid. Wij helpen jouw woonwensen en financiële mogelijkheden helder te krijgen en gaan voortvarend op zoek naar je droomhuis.
  Aankoop

  Taxatie

  Wil je een hypotheek aanvragen, een opstalverzekering afsluiten of de waarde van je woning aan de belastingdienst opgeven? Elk van deze situaties vraagt om een taxatierapport op maat.
  Taxatie

  Blijf op de hoogte van het aanbod!

  Vul onderstaand formulier in om je direct in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wij houden je graag op de hoogte van ons uitgelichte aanbod en weetjes over de woningmarkt.