Over ons

Bas verkocht

Teamwork

Ons team bestaat uit vijf vastgoedprofessionals die je met raad en daad bijstaan. Onze register-makelaars, register-taxateurs, kandidaat-makelaar en assistent-makelaar behartigen jouw belangen als koper of verkoper vooral buiten de deur. Onze binnendienstmedewerkers zijn je aanspreekpunt op kantoor. Zij zijn volledig op de hoogte en nemen je al het administratieve werk uit handen. Samen zorgen we voor een soepele en prettige samenwerking die pas stopt bij de sleuteloverdracht bij de notaris. Natuurlijk zijn we er ook voor je na de overdracht mocht dit nodig zijn.

Met ons compacte team zijn de lijnen kort waardoor wij snel kunnen schakelen. Wij zijn makkelijk te benaderen en communiceren open en transparant. Uw vertrouwen is ons alles waard. Wij doen geen beloftes die wij niet kunnen nakomen. Omdat wij nét dat beetje extra willen geven, is onze service onze meerwaarde. Wij geven elke klant, elke woning, elk detail de aandacht en tijd die het verdient. Uiteraard voorzien van de hoogste kwaliteit.
Ons kantoor is gevestigd in het centrum van IJsselstein.We kennen niet alleen de lokale woningmarkt als onze broekzak, maar begeleiden ook veel huiseigenaren en huizenkopers in de gemeenten Utrecht, Montfoort, Lopik, Vijfheerenlanden en Nieuwegein. Met ons ERA-netwerk zijn wij landelijk vertegenwoordigd.
Service is onze meerwaarde. Wij willen nét dat beetje extra geven. Met kwaliteit, tijd en aandacht.
Binnen ons compacte team zijn de lijnen kort. We zijn makkelijk benaderbaar en communiceren open en transparant.
Het vertrouwen van klanten is ons alles waard. En uiteraard doen we geen beloftes die we niet kunnen nakomen.
Aarendonk Makelaardij
info@aarendonk.nl
030-6883480
KvK-nummer: 75301091

Wij zijn er voor iedereen!

Aarendonk ERA Makelaardij is een gedegen aankoop- en verkoopkantoor. We zijn niet hip of exclusief maar gewoon goed in ons vak. Eigenlijk niets bijzonders dus. Grondige marktkennis, een landelijk netwerk, reëel advies, een optimale prijs en sterke service zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. Net als volop aandacht voor mensen en hun persoonlijke woonwensen. Met dank aan onze tevreden klanten ‘makelen’ we al ruim 50 jaar succesvol in IJsselstein en omliggende gemeenten. Wil je weten wat jouw huis nu waard is? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan.

Sterk in de hele regio én daarbuiten

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van IJsselstein. We kennen niet alleen de lokale woningmarkt als onze broekzak, maar begeleiden ook veel huiseigenaren en huizenkopers in de gemeenten Utrecht, Montfoort, Lopik, Vijfheerenlanden en Nieuwegein. Met ons ERA-netwerk zijn wij landelijk vertegenwoordigd.
Bekijk hier ons team
Aarendonk Makelaardij
info@aarendonk.nl
030-6883480
KvK-nummer: 75301091

2000+ Tevreden klanten gingen je voor

Onze aanpak werpt z’n vruchten af. Met dank aan onze tevreden klanten ‘makelen’ wij al bijna 50 jaar in IJsselstein en omliggende gemeenten. Na afronding van onze aankoop- of verkoopbegeleiding, vragen wij klanten altijd om een beoordeling via funda, Google of ERA. Lees hoe onze hulp en advies het verschil maken. Eerlijke woorden zonder franje!
Lees hier de beoordelingen

Blijf op de hoogte van het aanbod!

Vul onderstaand formulier in om je direct in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wij houden je graag op de hoogte van ons uitgelichte aanbod en weetjes over de woningmarkt.